Afdrukken E-mail

Afgelopen zondag 14 mei was ik pupil van de week. Ik wist van te voren niet hoe het zou worden. Samen met mijn vader kwam ik om kwart over elf aan bij VV Voorst. Mijn moeder wilde er ook graag bij zijn maar zij was met mijn zus in Londen. Dus hebben we foto’s gemaakt. Sander Grootendorst is een vriend van ons en journalist bij de Stentor, hij wilde wel mooie foto’s maken.

Toen we er waren gingen we eerst naar de bestuurskamer, we kregen drinken en uitleg. Toen moest ik me omkleden. Ik kreeg voetbalkleding zoals anders en een trainingspak met Pupil van de Week erop. Daarna gingen we inspelen. Eerst warming up - we gingen op goal schieten - en toen gingen we naar het scheidsrechtershok, ik mocht een bal uitkiezen. Toen gingen we naar het veld toe, ik mocht de aftrap nemen en dat ging goed: het is gelukt, ik scoorde.Toen mocht ik in de dug out gaan kijken naar de wedstrijd. Eerst scoorde Voorst een doelpunt, aan het einde van de eerste helft was het 2-1.

In de rust ging iedereen wat drinken. Ik ging mee naar de kleedkamer, dat vond ik leuk. De sfeer was goed, er werd lekker gekeet.

In de tweede helft waren we veel beter. We kregen veel kansen, maar in de 58ste minuut scoorde Van Beek, met een voorzet van Jelle Koopman. Uiteindelijk is het dus 3-1 geworden. Na de wedstrijd gingen we weer naar de bestuurskamer. Daar hebben we nog even nagepraat. Ik vond het heel leuk ! Groeten van (meestal) rechts-buiten,

Siem.

siem-mannink

20 vragen voor de pupil van de week

wedstrijd Voorst 1 – Orderbos 1 (Zondag 15 mei 2017)

Vraag

Antwoord

Wat is je naam ?

Siem

Hoe oud ben je ?

In welk elftal speel je ?

JO 11 - 2

Waar speel je het liefst op het voetbalveld ?

RechtsBuiten

Wat vind je leuk aan voetbal ?

dat het een teamsport is

Waar ben jij al goed in op het voetbalveld ?

aanvallen

Waar moet je nog veel op trainen ?

op kracht

Wie is je favoriete speler bij V.V. Voorst ?

Wijnand

Wie is je favoriete speler in het betaalde voetbal ?

Ronaldo

Wat is je favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal?

Go Ahead Eagles

Wie vind/vond je de beste trainer/leider bij V.V. Voorst ?

Wat wil je later worden ?

Voetballer

Wat eet je het liefst?

Patat

Wat lust je absoluut niet?

Olijf

Naar welk TV programma kijk je?

Voetbal

Wat is je favoriete muziek?

weet ik niet

Wat vind je van V.V. Voorst ?

een sportieve club

Doe je nog andere sporten?

nee

Wat wordt de uitslag van de wedstrijd ?

3-1 voor Voorst

Heb je nog opmerkingen?