Hoofdbestuur

Gepubliceerd op zondag 17 september 2017 20:32 Geschreven door Henk Wijtenhorst

Beste leden,

Op woensdagavond 18 oktober vanaf 20.00 uur houden we weer onze jaarlijkse algemene ledenvergadering in de kantine van ons clubgebouw De Forst. Alle leden vanaf 16 jaar hebben stemrecht op deze vergadering.

Wij hopen op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Voorst

Henk Wijtenhorst
voorzitter
Gepubliceerd op maandag 01 mei 2017 19:30 Geschreven door Henk Wijtenhorst

Onderstaande tekst is van Salland Zorgverzekeringen. Ze bieden een gratis workshop EHBO aan voor drie leden van VV Voorst. Wie belangstelling heeft graag even opgeven bij Michiel van Bemmel, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Michiel meldt je dan aan in volgorde van inschrijving.

Vergroot je kennis over EHBO; gratis

“Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat veel Nederlanders zonder EHBO-kennis niet bereid zijn om bij zwaarder letsel eerste hulp te verlenen. Dat brengt risico’s met zich mee, want de juiste hulp kan in de eerste minuten na een ongeval van levensbelang zijn. Vooral bij bewusteloosheid, vergiftiging, botbreuken en bloedingen zeggen de meeste mensen zonder basiskennis niet te helpen.” Deze uitspraak is bij Salland Zorgverzekeringen blijven hangen en ze merkten dat dit onderwerp ook speelde bij de clubs die meedoen aan de Salland Clubactie. Mede daarom hebben wij een EHBO-tas van ze gekregen, waar nu een vervolg op komt.

Salland Zorgverzekeringen heeft samen met EHBO vereniging Deventer een workshop ontwikkeld over EHBO. Hier mogen drie personen van onze club gratis aan meedoen. In 2,5 uur leer je:

• Wat te doen met de basisspullen uit de EHBO-tas
  • Wanneer je zelf kunt helpen en wanneer je hulp moet inroepen
  • Veel voorkomende EHBO-gevallen (per sport)
  • Korte introductie reanimatie
Wil jij graag wat meer leren over EHBO, zodat je kunt helpen als er iets gebeurt? Meld je dan aan bij de contactpersoon van onze club. Hij/Zij stuurt de namen van de drie personen door naar Salland Zorgverzekeringen.

Gepubliceerd op woensdag 21 december 2016 08:35 Geschreven door Henk Wijtenhorst

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Michiel van Bemmel met ingang van 2017 de functie van bestuurssecretaris zal vervullen. Michiel zal op 8 januari aanwezig zijn bij de nieuwjaarsreceptie voor een nadere kennismaking.
Uiteraard kan de formele benoeming als lid van het hoofdbestuur pas bij volgende ALV plaatsvinden.

Gepubliceerd op donderdag 15 december 2016 23:17 Geschreven door Henk Wijtenhorst

Op zondag 8 januari 2017, aanvang 13.00 uur, is eenieder van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie in onze kantine.

Voorafgaand, aanvang 11.30 uur, wordt weer een wedstrijd 'Old Stars' - 'New Stars' gespeeld.
Gepubliceerd op zondag 11 december 2016 23:36 Geschreven door Henk Wijtenhorst
Gepubliceerd op zondag 11 december 2016 23:33 Geschreven door Henk Wijtenhorst
Gepubliceerd op zaterdag 08 oktober 2016 18:42 Geschreven door Administrator
Tijdens de algemene ledenvergadering zijn de volgende leden gehuld:
Gepubliceerd op vrijdag 07 oktober 2016 23:01 Geschreven door Henk Wijtenhorst
Op onze algemene ledenvergadering van 5 oktober 2016 zijn Willy Boskamp en Harry Eekhuis benoemd tot erelid van V.V. Voorst. Beide heren vierden deze vergadering een dubbel jubileum met 40 jaren lidmaatschap en daarnaast 25 jaren bestuurslid, waarvan Willy Boskamp maar liefst 21 jaren penningmeester is van onze vereniging.
Gepubliceerd op vrijdag 27 mei 2016 20:08 Geschreven door Administrator
Na vier jaar als secretaris in het bestuur te hebben gezeten, heb ik besloten om er mee te gaan stoppen.
Gepubliceerd op zondag 15 mei 2016 21:13 Geschreven door Henk Wijtenhorst

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Dat is het motto van de Roparon, een estafetteloop in het Pinksterweekend vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam, om geld in te zamelen voor mensen met kanker. De estafetteteams hebben op de route adressen nodig waar de teams kunnen eten, douchen en uitrusten. VV Voorst heeft inmiddels drie jaar op rij teams te gast. Dit jaar maken zelfs twee teams, de Drenthe Runners en de Pauwenrunners, gebruik van onze lokatie.