V.V. Voorst is enige tijd geleden aangemeld bij de Vrienden Loterij (voorheen de Sponsor Bingo Loterij). We hopen hiermee extra inkomsten te generen voor de club omdat de helft van het lotgeld direct ten goede komt aan onze vereniging (circa 55 euro per jaar per lot).

We beginnen met een mailing aan onze (volwassen) leden. Deze mailing wordt verzorgd door de sponsorbingoloterij. Als het goed is ontvangt u binnenkort een brief met aanvullende informatie, inclusief een formulier waarmee u desgewenst uw deelname kunt regelen.

Mocht u dat te lang duren, dan kunt u zich ook voor onze vereniging inschrijven via de banner op onze site of direct op http://www.sponsorloterij.nl/. Klik vervolgens op ‘speel mee’, en op het inschrijfscherm kunt u vervolgens aanklikken ‘Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging’. Dan verschijnt een scherm waar u aangeeft dat u zoekt naar V.V. Voorst. De rest wijst zichzelf.

Speelt u al mee met de Sponsorbingoloterij dan kunt u uw huidige loten, zoals dat heet, ‘oormerken aan V.V. Voorst’. Voor u verandert er verder niets. U geeft alleen aan dat u met uw deelname onze vereniging financieel wenst te steunen. U moet dat wel even schriftelijk bevestigen. Dat kan via een brief aan.

Sponsor Bingo Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

In deze brief geeft u aan dat u meespeelt met de lotnummers…. en dat u uw lot of loten wilt oormerken aan V.V. Voorst te Voorst gem Voorst.

En mocht u mensen kennen die al meespelen, vergeet dan niet deze personen te wijzen op de mogelijkheid hun lot(en) aan ons te oormerken.

Wij hopen dat veel leden een gokje wagen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur