Kantinecommissie

Gepubliceerd op dinsdag 06 juni 2017 16:44 Geschreven door Administrator
Beste leden, vrijwilligers,
Gepubliceerd op zondag 12 februari 2017 09:50 Geschreven door Administrator
Beste leden, ouder/verzorger Voetbal Vereniging Voorst. Vorig jaar zijn we begonnen met een schoonmaak poule om de kleedkamers schoon te maken.
Gepubliceerd op woensdag 01 juni 2016 19:10 Geschreven door Michiel Jansen
Beste leden, vrijwilligers, Het seizoen is bijna ten einde. Net zoals op de velden de wedstrijden over het algemeen op een leuke en sportieve manier zijn verlopen, zo zijn ook de kantinediensten over het algemeen goed ingevuld en uitgevoerd.
Een ieder die hier aan meegewerkt heeft verdiend een grote pluim en ook vanaf deze plek wil ik iedereen daarvoor hartelijk danken.
Gepubliceerd op zaterdag 20 februari 2016 15:21 Geschreven door Administrator
Beste leden,

De laatste jaren is de kantinecommissie nogal van samenstelling veranderd, tijd dus om jullie op de hoogte te stellen wie er in de kantinecommissie zitten en wat de kantinecommissie zoal doet.
Gepubliceerd op maandag 20 februari 2012 13:42 Geschreven door Administrator
Vanaf heden kunt u een unieke set VV Voorst bierglazen kopen. Elke bierglas bevat een spreuk (zie onderstaande afbeelding).
Gepubliceerd op dinsdag 25 mei 2010 20:18 Geschreven door Administrator
Hieronder een bericht van de kantinecommissie over de instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA)