Redactie Website

Gepubliceerd op zondag 12 maart 2017 16:56 Geschreven door Administrator
Na getroffen te zijn door een herseninfarct en een epileptische aanval ben ik na 2 weken opname in het ziekenhuis en 2 1-2 week verpleging in Sutfenne in Zutphen weer thuis in mijn eigen omgeving. Mijn dank gaat uit naar het bestuur, de jeudcommissie en de leden die mij een kaart hebben  gestuurd of op een andere wijze hun belangstelling hebben getoond.
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016 12:49 Geschreven door Michel Nijdeken
De Sirene van januari 2017 is beschikbaar op de voorpagina van de site www.vvvoorst.nl.
Gepubliceerd op zondag 02 oktober 2016 11:02 Geschreven door Administrator
De teaminfo pagina's van alle jeugdteams zijn uitgebreid met diverse gegevens en een teamfoto. De pagina's vind u via het menu Jeugd en dan het team van uw keuze of via de onderstaande links.
Gepubliceerd op donderdag 08 september 2016 00:00 Geschreven door Administrator
De fotogalerij van de VV Voorst is uitgebreid met  foto┬┤s genomen tijdens het 29e pupillentoernooi van de VV Voorst. U kunt de complete fotogalerij openen via deze link of via de rubriek "Vereniging", menu-optie "Fotogalerij".

Met dank aan Daan Noordhuizen die de foto's heeft gemaakt.
Gepubliceerd op zaterdag 02 januari 2016 16:08 Geschreven door Gerrit Albers
Zeer geslaagde Verkoop Oliebollen

Bij deze wil ik iedereen hartelijk bedanken die geholpen heeft bij het inpakken, rondbrengen en verkopen van de oliebollen.
Het is elk jaar toch weer een behoorlijke klus om alles vlotjes te laten verlopen.
De jeugd heeft zich van de goede kant laten zien door met nagenoeg complete elftallen ten tonele te verschijnen, hartelijk dank hiervoor.
Ook de overige vrijwilligers, zoals de inpaksters, chauffeurs en kantinemedewerkers, hartelijk bedankt.

Tot slot wil ik een ieder nog een Voorspoedig en Sportief 2016 toewensen.

Namens de Activiteiten Commissie
Gepubliceerd op maandag 14 december 2015 08:19 Geschreven door Michel Nijdeken
De organisatie van het voorster nachttoernooi is met spoed op zoek naar nieuwe organisatietalenten. Het bestuur bestaat op dit moment nog maar uit twee personen en dat is echt te weinig. We laten deze traditie toch niet verloren gaan voor onze vereniging?
Gepubliceerd op zaterdag 09 mei 2015 18:04 Geschreven door Michel Nijdeken
Het clubblad van de VV Voorst is sinds dit jaar een nieuwe weg ingeslagen. De Sirene verschijnt enkel digitaal en is op deze website voor iedereen toegankelijk.
Gepubliceerd op vrijdag 28 december 2012 11:00 Geschreven door Administrator
Klik op deze link voor een uitleg hoe u een afbeelding of bijlage kunt toevoegen aan uw artikel.
Gepubliceerd op maandag 10 januari 2011 00:00 Geschreven door Marco Witteveen

Hieronder volgt het stappenplan voor het inzenden van een artikel voor deze site.