Afdrukken E-mail

Op deze pagina  en de voorpagina ziet u onder het kopje "Programma & Uitslagen":
  • Het thuisprogramma van de VV Voorst voor maximaal de komende 14 dagen.
  • Het uitprogramma van de VV Voorst voor maximaal de komende 14 dagen.
  • De uitslagen van wedstrijden gespeeld door teams van de VV Voorst van de laatste 7 dagen.
  • Afgelaste wedstrijden.
  • Actueel nieuws van www.voetbal.nl en www.onsoranje.nl.
Via de knopinfo kan eenvoudig doorgeklikt worden naar de poule informatie van het betreffende Voorster team op www.voetbal.nl met daarin alle uitslagen, stand en programma van alle teams in die poule.
Om informatie over de poule op www.voetbal.nl op te kunnen vragen, moet de bezoeker van deze website inloggen op www.voetbal.nl. Het scherm hiervoor wordt automatisch getoond. Inloggen op www.voetbal.nl kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord die altijd al gebruikt werden om in te loggen op www.voetbal.nl. Indien u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft om in te loggen op www.voetbal.nl dan kunt u zich eenvoudig registreren op www.voetbal.nl. Eenmaal ingelogd op www.voetbal.nl zal inloggen op www.voetbal.nl in de toekomst niet iedere keer nodig zijn.

Hieronder ziet u hetzelfde overzicht als op de voorpagina maar dan wat groter.

‚Äč