Vereniging

Via deze pagina en het menu "Vereniging" (zie bovenaan het scherm) vindt u alle algemene informatie over de voetbalvereniging Voorst:

• De menu-optie Contactgegevens geeft een overzicht van alle bestuur en commisieleden inclusief telefoonnummers en/of e-mail addressen.
  • De menu-optie Sponsorcollectief geeft een overzicht van het sponsorcollectief van de VV Voorst.
  • De menu-optie Lidmaatschap beschrijft hoe u zich kunt aanmelden als lid van onze vereniging en welke kosten daaraan zijn verbonden.
  • De menu-optie Sportpark De Forst bevat een routebeschrijving naar en plattegrond van het sportcomplex.
  • De menu-optie Fotogalerij toont vele foto's genomen tijdens diverse activiteiten.
  • De menu-optie Historie is het startpunt voor diverse artikelen over de rijke historie van de VV Voorst.
  • Via de menu-optie Gastenboek kan een ieder een bericht achterlaten op de site.

VVVoorst_info.jpg

Foto's 1940 - 1990